Lakipalveluhinnasto 1.1.2019 alkaen

Laskutus perustuu pääsääntöisesti toimeksiantoon käytettyyn aikaan. Käytettävä tuntilaskutusperuste riippuu myös toimeksiannon vaikeudesta tai laajuudesta, yleisimmin veloitus on 125 €/tunti. Hinnasta sovitaan aina etukäteen toimeksiantoa tehdessä. Joissain tapauksissa toimeksiannolle voidaan sopia enimmäishinta tai kiinteä hinta. Hintoihin lisätään arvolisävero (24 %), joten todellinen veloitus on yleensä 155 euroa/tunti.

Sama hinta myös iltaisin ja viikonloppuisin

Toimeksiannon kustannukset ovat samat riippumatta siitä, hoidetaanko toimeksiantoa arkipäivisin, iltaisin tai viikonloppuisin. Toimenpidekirjaukset tehdään viidentoista minuutin tarkkuudella. Pidempikestoisissa toimeksiannoissa laskutusväli on kuusi kuukautta, ellei toisin sovita.

Kohtuulliset kulut kuuluvat hintaan

Kohtuulliset ja normaalit yleiskulut, kuten puhelin-, tietoliikenne-, postitus-, ym. vastaavat kulut sisältyvät hintoihin. Viranomaisten perimät maksut ja muut suoranaiset kulut veloitetaan erikseen, samoin tavanomaista suuremmat posti- ja kopiokulut. Matka-aika normaalin tuntiveloituksen mukaan eli 155 €/tunti, muut matkakorvaukset sopimuksen mukaan, lähialueella ei yleensä mitään, pidemmillä matkoilla lähtökohtaisesti 0,40 €/km.

Toimeksiannon päätyttyä asiakas saa eritellyn palkkio- ja kululaskelman.

Esimerkkihintoja

Hintoihin sisältyy arvonlisävero 24 %.
  • Avioehtosopimus alk. 77,50 €
  • Testamentti alk. 155 €
  • Edunvalvontavaltakirja alk. 155 €
  • Perunkirjoitus alk. 310 € (pieni pesä: 1-3 osakasta, pankkitilit, lainat ja 1-10 laskua tai muuta kirjattavaa seikkaa, perunkirjoitustilaisuus minun luonani)
  • Asunto-osakkeen kauppakirja alk. 155 €
  • Kiinteistön kauppakirja alk. 310 €
Ota yhteyttä, kun tarvitset lakipalveluita Vantaalla, Espoossa, Helsingissä tai lähialueilla. Palvelen puhelimitse ja (sähkö)postitse asiakkaita myös muualta Suomesta.