Lakipalveluhinnasto 1.1.2019 alkaen

Laskutus perustuu pääsääntöisesti toimeksiantoon käytettyyn aikaan. Käytettävä tuntilaskutusperuste riippuu myös toimeksiannon vaikeudesta tai laajuudesta, yleisimmin veloitus on 125 €/tunti. Hinnasta sovitaan aina etukäteen toimeksiantoa tehdessä. Joissain tapauksissa toimeksiannolle voidaan sopia enimmäishinta tai kiinteä hinta. Hintoihin lisätään arvolisävero (24 %), joten todellinen veloitus on yleensä 155 euroa/tunti.

Sama hinta myös iltaisin, viikonlopusta lisämaksu

Toimenpidekirjaukset tehdään viidentoista minuutin tarkkuudella. Pidempikestoisissa toimeksiannoissa laskutusväli on kuusi kuukautta, ellei toisin sovita.

Arki-illaksi sovitut toimeksiannot ovat samanhintaisia kuin päivälläkin. Viikonlopputyöstä (alkaen perjantaina klo 15) veloitan lisämaksun 62 €.

Kohtuulliset kulut kuuluvat hintaan

Kohtuulliset ja normaalit yleiskulut, kuten puhelin-, tietoliikenne-, postitus-, ym. vastaavat kulut sisältyvät hintoihin. Viranomaisten perimät maksut ja muut suoranaiset kulut veloitetaan erikseen, samoin tavanomaista suuremmat posti- ja kopiokulut. Matka-aika normaalin tuntiveloituksen mukaan eli 155 €/tunti, muut matkakorvaukset sopimuksen mukaan, lähialueella ei yleensä mitään, pidemmillä matkoilla lähtökohtaisesti 0,40 €/km.

Toimeksiannon päätyttyä asiakas saa eritellyn palkkio- ja kululaskelman.

Esimerkkihintoja

Hintoihin sisältyy arvonlisävero 24 %.
  • Avioehtosopimus alk. 77,50 €
  • Testamentti alk. 155 €
  • Edunvalvontavaltakirja alk. 155 €
  • Perunkirjoitus alk. 310 € (pieni pesä: 1-3 osakasta, pankkitilit, lainat ja 1-10 laskua tai muuta kirjattavaa seikkaa, perunkirjoitustilaisuus minun luonani)
  • Asunto-osakkeen kauppa- tai lahjakirja alk. 310 €
  • Kiinteistön kauppakirja alk. 465 €
  • Kiinteistön lahjakirja alk. 310 €
Ota yhteyttä, kun tarvitset lakipalveluita Helsingissä, Vantaalla, Espoossa tai lähialueilla. Palvelen puhelimitse ja (sähkö)postitse asiakkaita myös muualta Suomesta.